Fodbold

Efter 1-3 mod Danmark: Serbiens træner overvejer exit

 1-3-nederlaget til Danmark i Beograd fredag aften var en slem skuffelse for det serbiske fodboldlandshold.

Også holdets træner, Dick Advocaat, er skuffet. Faktisk så skuffet, at han overvejer at stoppe i jobbet, som han tiltrådte i sommer.

På pressemødet efter nederlaget, der efterlader Serbien med et point for tre kampe i EM-kvalifikationen, blev hollænderen spurgt, om han vil sige op.

- Jeg vil tænke over, om jeg skal sige op, svarede Dick Advocaat ifølge Jyllands-Posten.

- Jeg tog dette job af en årsag. Det var fordi, at jeg troede på, at vi kunne kvalificere os. Efter den seneste halvanden måned er alle blevet pressede, og jeg skal være fair over for det serbiske fodboldforbund vedrørende min beslutning, sagde træneren.

Serbien indledte EM-kvalifikationen med at spille 1-1 ude mod Armenien.

Serbernes anden kamp hjemme mod Albanien blev afbrudt efter skandaleagtige scener, da spillere kom i klammeri, og tilskuere invaderede banen.

Serbien blev tildelt en 3-0-sejr, men blev samtidig fratrukket tre point af det europæiske fodboldforbund (Uefa).

Dick Advocaat har fornemmet en negativ stemning efter kampen mod Albanien.

- Jeg kan ikke sige, at vi forsvarede godt i dag, men dette er ret simpelt. Det hele begyndte mod Albanien. Derfra var alt negativt.

- Vi tabte den kamp, og så skal vi spille to kampe uden tilskuere. Der har været så enormt et pres på os, og derfor var det ikke muligt at vinde i dag, sagde træneren.

Kampen mod Danmark blev spillet på et tomt stadion i Beograd, fordi Serbien skal spille to hjemmekampe uden tilskuere efter skandalekampen mod Albanien.