Fodbold

Højbjerg: Nederlag overskygger stærk præstation

Bayern München med Pierre-Emile Højbjerg på banen fra start tabte tirsdag med 2-3 på udebane til Manchester City i Champions League.

De tyske gæster var tæt på at levere et stort resultat med blot 10 spillere på banen, men to sene scoringer fra Sergio Agüero sikrede til sidst City sejren.

- Vi sidder og hænger med skuffen nu her. Vi styrer egentlig spillet og gør, hvad vi kan. Vi tager næsten hele tiden de rigtige beslutninger.

- De har bare en lille argentiner oppe foran, siger Højbjerg til 3+ med henvisning til Agüero, der scorede alle Citys tre mål.

- Vi må også erkende, at vi er under pres i de sidste 20 minutter. Vi spiller med indersiden af hovedet og prøver at holde fast i bolden, mens City må løbe efter den. Vi var der 100 procent, men det rakte ikke til sejr. Vi må videre, siger den 19-årige dansker.

- Jeg ved godt, at der ikke var så meget på spil for vores vedkommende. Men et nederlag overskygger den gode præstation.

Pierre-Emile Højbjerg har samtidig overskud til at glæde sig over, at han for første gang fik lov til at starte inde i Champions League på den lidt uvante position på højrekanten.

- Det er klart, at det er en lille drengedrøm. Man niver sig selv i armen, når man hører hymnen blive spillet. Det er lige til scrapbogen, at jeg får lov til at opleve det mod et så godt hold som City, siger han.

Højbjerg har ikke så meget nyt at tilføje omkring sin fremtid. Han har tidligere på efteråret nævnt, at det kunne være en mulighed at blive udlejet i jagten på fast spilletid.

- Min rådgiver kommer til München inden længe. Jeg vil gerne slå fast, at jeg er glad for at være i klubben, men på et tidspunkt må man tage nogle skridt. Om det skal tages nu, må vi finde ud af. Vi finder en god løsning for begge parter, siger han.