Fodbold

Skal Højbjerg til italiensk storklub?

Danske Pierre-Emile Højbjerg startede for første gang i karrieren inde i en Champions League-kamp, da Bayern München tirsdag tabte 2-3 ude mod Manchester City.

Den 19-årige dansker gjorde god figur for det tyske storhold, som han ellers har haft svært ved at tilspille sig en plads på. Og netop manglen på spilletid har tidligere fået Højbjerg til at lufte ideen om at skifte klub.

Onsdag skriver den italienske rygte-hjemmeside calciomercato.it, at italienske AC Milan skulle være ude efter den unge dansker. Klubben er på udkig efter forstærkninger til midtbanen, og blandt kandidaterne er danske Højbjerg.

Avisen Tuttosport beretter desuden, at der kan blive tale om både leje og et regulært skifte – især hvis Højbjerg selv ytrer, at han vil skifte klub. Avisen beskriver danskeren som en ambitiøs spiller, der ikke har i sinde at spilde tiden med at sidde på bænken.

Så sent som i går fortalte Højbjerg til TV 3+, at hans rådgiver snart skulle mødes med Bayern München for at finde den bedste løsning for alle parter.