Fodbold

Bayern-legende: 15 klubber vil have Højbjerg

Den danske landsholdsspiller Pierre-Emile Højbjerg har udtryk ønske om mere spilletid - og dermed et lejeophold væk fra Bayern München.

Og det er i hvert fald ikke manglen på bejlere, der kommer til at forhindre en aftale med en anden klub, det fastslår Bayern München-bossen Karl-Heinz Rummenigge.

- Alle vores unge spillere er ekstremt efterspurgte.

- Jeg tror, at der står 15 klubber klar til enten at leje eller købe Pierre-Emile Højbjerg i morgen, siger Rummenigge til FC Bayern-bloggen miasanrot.de

- Nu er det store spørgsmål, hvad der er bedst for spilleren, og hvad der er bedste for Bayern, fortsætter tyskeren, inden han forklarer, hvad der kan forhindre en lejekontrakt med en anden klub for danskeren.

- Vi er nødt til at tage hensyn til vores skadessituation, som ikke er god. Vi skal passe på, at vi ikke giver os selv et problem, hvis vi vil udleje spilleren til januar, siger Rummenigge.

Pierre-Emile Højbjerg har - trods skader til flere rivaler som Bastian Schweinsteiger, Thiago, David Alaba, Philippe Lahm og Javi Martinez - haft svært at tilspille sig fast spilletid, men i midtugen fik han startdebut i Champions League, da Bayern München tabte 2-3 hos Manchester City.