Fodbold

Daniel Wass klar til sommerskifte: Her vil jeg gerne hen

- Vi ved, han forlader os. Efter 30. juni vil han udfolde sit talent andetsteds.

Sådan sagde Evian-træner, Pascal Dupraz til sport24.com, mandag og dermed ser det ud til, at danske Daniel Wass er fortid i den franske klub til sommer.

Daniel Wass selv er glad for, at Evian nu officielt har meldt ud, hvad der kommer til at ske.

- Jeg havde allerede fået det fortalt, så det kommer ikke som nogen overraskelse, men det er dejligt, at klubben nu melder noget ud, siger Daniel Wass til TV 2 Sporten. 

Danskeren har tidligere fortalt åbent, at han gerne ville prøve noget andet og det ser altså nu ud til, at han får det ønske opfyldt.

- Jeg kunne godt tænke mig at prøve noget nyt og det har jeg heller ikke lagt skjul på. Nu håber jeg så, at der sker noget til sommer, siger Wass.

Daniel Wass har været i forrygende form i denne sæson for Evian, hvor han blandt andet er topscorer for sit hold med seks mål. Nu drømmer den 25-årige dansker om et skifte til en større liga, hvor især ét land er i danskerens tanker.

- Hvis jeg skal nævne en drømme-liga, så må det nok være i Tyskland. Det er en liga, der for mig, er i særklasse lige i øjeblikket og vil også passe rigtig godt til mig, siger Daniel Wass.

Daniel Wass har kontrakt med Evian frem til sommeren 2016, så et skifte væk fra Frankrig vil betyde, at en klub skal komme med et transfertilbud på den blonde dansker.