Superliga-bomber tæt på comeback

Thomas Dalgaard nærmer sig sit Superliga-comeback. Den blonde bomber kom til OB på en lejeaftale i vinterens transfervindue, men har endnu ikke spillet på grund af et brækket ribben. Nu lysner det dog for sidste sæsons Superliga-topscorer.

- Jeg forventer selv, at jeg er med mod FC Vestsjælland (i næste weekend, red.), men det er selvfølgelig op til træneren at udtage mig, hvis han synes, jeg er klar. Men det går jeg efter, siger Thomas Dalgaard til TV 2 SPORT.

30-årige Dalgaard har haft et skuffende efterår i hollandske Heerenveen, der hentede ham i Viborg før sæsonen. Ti gange har han været i aktion i Æresdivisionen - alle gange som indskifter - og mål fra Dalgaard blev det ikke til.

I sin sidste kamp for Heerenveen brækkede han et ribben.

- Jeg mærker stadigvæk en trykken i min højre side, men det er som det skal være nu. Jeg skal bare bide tænderne sammen, har lægen sagt, så der burde ikke være nogle problemer, siger Dalgaard, der håber at kunne få et succesfuldt forår hjemme i Danmark.

- Det vil være rart at kunne slå igennem. Det har været et skuffende efterår, jeg har haft i Holland. Jeg føler, jeg har brug for oprejsning igen, og det håber jeg selvfølgelig kan komme her i Odense.

I sidste sæson scorede Dalgaard 18 sæsonmål for Viborg og blev Superliga-topscorer. Minderne og selvtilliden fra dengang vil han forsøge at bruge nu.

- Jeg forsøger at tage det positive med, men det er selvfølgelig lang tid siden nu. Jeg skal prøve at se fremad og gøre de ting, jeg har gjort rigtigt i min historie og i den forgangne tid i Viborg, siger Dalgaard, der som altid har selvtilliden i orden:

- Det er selvfølgelig nye medspillere, men hvorfor skulle jeg ikke kunne score her også?

OB møder FC København i denne weekend. Næste weekend venter FC Vestsjælland, hvor Thomas Dalgaard altså satser på at få spilletid.

TV 2 SPORT NYHEDSBREV

  • Hver dag klokken 12 udsender TV 2 SPORT et nyhedsbrev
  • Her får du de største sportsnyheder på din mail
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet herunder
  • TV 2 SPORT nyhedsbrev