Fodbold

For 17 år siden: Se Søndergaards debut som AaB-træner

Tilbage i september 1997 fyrede AaB cheftræner Per Westergaard, og som brandslukker kom klubmanden Lars Søndergaard ind som konstitueret cheftræner.

Den dengang 37-årige Lars Søndergaard skulle stå i spidsen for AaB i resten af efterårets kampe, og inden debuten mod Aarhus Fremad 5. oktober havde Søndergaard faktisk ikke forberedt sig meget anderledes end ellers.

- Jeg har forberedt mig som til en hvilken som helst anden kamp. Vi har haft en ude at se Aarhus Fremad.

Nu tænker jeg også mere på alt det her med mediernes bevågenhed ...

- Nåååh ... Ja, der har jeg nu godt nok ikke forberedt mig, ud over at jeg lige er blevet barberet her til morgen, sagde Lars Søndergaard inden kampen.

I indslaget fra 1997 over artiklen kan du høre mere fra Lars Søndergaard og fra AaB's daværende, karismatiske sportschef, Lynge Jacobsen, der afviser 'indavl', fordi Søndergaard blev hentet ind fra egne rækker.

Herunder er nogle billeder fra selve kampen, som AaB vandt med 1-0 på mål af en 20-årig Jesper Grønkjær.