Fodbold

Dansk mål nomineret til verdens bedste i april

Fodboldkvinderne fra KoldingQ har grund til at være ekstra stolte i disse dage. 

3F-ligaens nummer tre har måske nok en del point op til nummer et og to i ligaen, Brøndby og Fortuna Hjørring, Men til gengæld kan de bryste sig af at score flotte mål.

KoldingQ-anfører og landsholdsspiller Sanne Troelsgaard scorede nemlig i april et mål, der har fået international opmærksomhed. Målet er fra 19. april i en kamp i anden runde i kvindernes slutspil. Kolding Q spiller mod de forsvarende mestre fra Fortuna Hjørring.

Sanne Troelsgaard bringer KoldingQ foran med 3-0 i det første minut af anden halvleg. Målet kan du se øverst i artiklen.

Mandag var målet at finde på det amerikanske medie Womens Soccer United. Her er det med i en afstemning om, hvilket mål i april 2015, der er det bedste. Danskerens mål oppe mod fire andre kvindelige spillere fra USA, Frankrig og Tyskland. 

KoldingQ vandt i øvrigt kampen 4-2.