Fodbold

Benítez afgører supertalents fremtid

Rafael Benítez er end ikke præsenteret som ny Real Madrid-træner, men en af de lektier, han kan forvente sig at få, er norske Martin Ødegaard. Det skriver den spanske avis Marca. 

Det er ikke mange dage siden, at det blot 16-årige norske fodboldtalent Martin Ødegaard fik sin debut for Real Madrid på selveste Bernabéu - som indskifter for ingen ringere end Cristiano Ronaldo.

Det var kongeklubbens yngste debutant nogensinde, da ’el jugador más joven’ (den yngste spiller, red.), som de spanske medier kalder ham, blev skiftet ind i kampen mod Getafe, da det stod 5-3 til ’los blanquillos’.

33 minutter gav den nu fyrede Real Madrid-træner, Carlo Ancelotti, Martin Ødegaard på banen. Nu er det op til Rafael Benítez at give nordmanden spilletid.

Den 16-årige debutant bliver nemlig én af de lektier, som Benítez får for, når han tiltræder i den spanske storklub.

Real Madrid har i de seneste måneder lagt mange kræfter i at hente spillere med et lysende talent til klubben i kamp med de største europæiske klubber.

Det er tilfældet med Ødegaard og Marco Asensio. Dem har Rafael Benítez nu sin optaktsperiode til at se efter i sømmene, inden han beslutter, om han skal leje dem ud eller beholde dem.

Også Álvaro Medrán og en række andre af de dygtige spillere fra Real Madrids egen avl skal til eksamen hos madrileneren hen over sommeren.

I sidste ende er det nemlig Benítez, der har det sidste ord, og det er ham, der bestemmer deres fremtidige skæbne.