Fodbold

Laudrup har succes i Qatar - junior rykker op i 1. division

Michael Laudrup er et af de største navne, der nogensinde har været i dansk fodbold, hvor han som spiller repræsenterede klubber som Juventus, Barcelona og Real Madrid.

Som træner har han lige nu stor succes i Qatar, hvor han har ført klubben Lekhwiya til mesterskabet og frem til kvartfinale i den asiatiske Champions League.

Knap så langt har Laudrups 26-årige søn, Mads, bedrevet sin karriere, der efter ungdomsårene i FC København har været forbi HB Køge, Hobro og islandske Stjarnan.

Nu er han endt i 2. divisionsklubben Helsingør, der onsdag aften sikrede sig oprykning til 1. division efter en 1-0-sejr over Holbæk.

Laudrup blev skiftet ind, da han har døjet med en håndskade, men efter slutfløjtet var der ingen tegn på skader eller smerte.

- Det er rigtig, rigtig fedt. Det er en skam, at det er onsdag. Så er der ikke så meget, der har åbent, men der er Distortion i København, så mon ikke vi ender der, siger Mads Laudrup til TV 2 SPORT.

- Det skal fejres med sjov og ballade.

Mads Laudrup nåede at repræsentere FC København to gange i Superligaen, mens han nåede lidt flere kampe for HB Køge, der i begge tilfælde var oprykker i Superligaen.

Nu og her er der stadig lang vej til et Superliga-comeback for Laudrup, men han gør sig ret store tanker om sin nuværende klub.

- Jeg tror ikke lige, det er målsætningen næste år, men mon ikke Helsingør kommer der på et eller andet tidspunkt. Det er et fantastisk sted at være, gode mennesker og en rigtig god klub, siger Mads Laudrup til TV 2 SPORT.

- Nu har jeg prøvet det (at rykke op, red.) tre gange, to gange til Superligaen og én gang til 1. division, og det er lige godt hver gang.

I klippet over artiklen kan du se de festlige billeder og interviewet med Mads Laudrup.