Fodbold

Agent: Michael Laudrup forlænger i Qatar

Michael Laudrup har, efter grundige overvejelser, valgt at forlænge sit trænerophold i Qatar-klubben Lekhwiya.

Det fortæller Laudrups agent, Bayram Tutumlu, til Tipsbladet. Ifølge Tutumlu mangler der kun få detaljer, før Laudrup sætter den endelige underskrift.

- Der var stor interesse for Michael, men der var ikke noget, som var spændende nok for ham. Derfor har han valgt at forlænge kontrakten med et enkelt år, siger Tutumlu til Tipsbladet om Laudrups beslutning.

Michael Laudrup har valgt at forlænge efter en sæson, hvor den danske træner formåede at føre Lekhwiya frem til mesterskabet i Qatar. Alligevel ville Laudrup sondere markedet for mulige trænerudfordring, men endte altså med at blive i Qatar endnu et år.

Med forlængelsen udløber Laudrups kontrakt nu i sommeren 2016 - samtidig med Morten Olsens landstrænerkontrakt gør det samme. Laudrup er i flere omgange blev nævnt som en mulig afløser for Morten Olsen.