Fodbold

Interaktiv-skadeshelvede: Klik dig igennem Aggers skader

Brøndby må igen undvære deres altoverskyggende profil Daniel Agger. 

Daniel Aggers skade i læggen er nemlig så slem, at landsholdsforsvareren ikke kommer i kamp de næste fire-seks uger. Det er en blodansamling i den beskadigede læg, som tvinger ham til den længere pause.

Det betyder, at Agger udover at misse en masse kampe for Brøndby, er tvivlsom før de afgørende EM-kvalifikationskampe i september. 

Selvom Daniel Agger 'kun' er 30 år, så har forsvarsspillernes krop efterhånden været igennem mere end de fleste. I sin tid i Liverpool var Agger igen og igen skadet. Og hvis man kigger lidt tilbage i arkiverne, så har skader faktisk fulgt med Agger igennem hele hans karriere. 

Danmarks måske bedste forsvarsspiller har haft et hav af rygskader, knæskader og lægskader siden han var juniorspiller, hvor han fik en karrieretruende korsbåndsskade.

Da Agger sidste sommer vendte hjem til Brøndby skrev han kun under på en to-årig kontrakt med sin danske hjerteklub, samtidig spillede han kun 19 superligakampe i sidste sæson. Indtilvidere har Agger kun misset én kamp, men hvis han er ude i de næste seks uger, risikerer det tal at blive seks gange så stort. 

Hvis Agger herefter kan holde sig skadesfri vil han lande på en kamptotal på 26-27 Superligaopgør, men meget taler imod det sker, for som beskrevet for oven, så har Daniel Agger en klar tendens til at blive skadet. Derudover fik han i sidste sæson tre karantænedage - men det er en helt anden snak. 

På billedet herunder kan du få et interaktivt indtryk af, mange af de voldsomme skader som Daniel Agger har haft gennem sin karriere.