Fuldstændig vanvittigt mål af dansk målmand

Det er fuldstændig vanvittigt!

Dybt inde i overtiden af tirsdagens kamp i Æresdivisionen mellem ADO Den Haag og PSV Eindhoven udlignede den danske målmand Martin Hansen til 2-2 for hjemmeholdet mod mestrene fra PSV. Og hvilken scoring!

Det var ikke ’det sædvanlige’ hovedstødsmål, når en målmand går med frem på hjørnespark, næh, det var halvt flyvende, med hælen bag om sit eget ben på et ellers halvkikset frisparksindlæg og ned i det lange hjørne - ind forbi en forgæves sprællende Jeroen Zoet i PSV-målet. Og så gik ADO-spillerne og tilskuerne ellers amok i jubel. Fuldt forståeligt …

Det var blot 12. gang i Æresdivisionens historie, at en målmand scorede, og det var første gang i 10 år, at en målmand scorede i tillægstiden.

Den 24-årige tidligere FCN-, Viborg- og Liverpool-målmand stjal dermed to point fra PSV, der indleder sæsonen med en skuffelse - efter en på mange måder fuldstændig forrygende kamp med masser af chancer, et offside-mål, en gigantafbrænder, blodige næser - og spænding.

Thomas Kristensen spillede også hele kampen for ADO Den Haag, der havde Mathias Gehrt ude med en skade hele kampen, mens Simon Poulsen sad på bænken hele kampen hos PSV.

Se Martin Hansens fantastiske scoring i tv-klippet over artiklen – og se de øvrige mål herunder: