Fodbold

Balotelli i Milan: Jeg har spildt for mange chancer

Angriberen Mario Balotelli er klar til at skrive et nyt kapitel i bogen om sin egen fodboldkarriere, efter han er blevet præsenteret som AC Milan-spiller.

Torsdag blev det offentliggjort, at Balotelli forlader Liverpool og vender tilbage til den italienske klub, hvorfra Liverpool hentede den farverige angriber for præcis et år siden.

- Jeg føler mig som en, der har lagt den første del af karrieren til side. Jeg har spillet og levet som en dreng.

- Men jeg har ikke glemt, hvordan man spiller fodbold. Jeg er ikke længere et barn. Jeg har spildt for mange chancer, siger Balotelli til Milans hjemmeside.

Den nu 25-årige angriber blev hentet til Liverpool som erstatning for Luis Suarez, der var taget til FC Barcelona. Men Balotelli slog aldrig til, og relativt hurtigt røg han ud i kulden i den engelske klub.

Det blev kun til et enkelt mål i 16 kampe for Liverpool for Balotelli, der tidligere har spillet i klubber som Inter og Manchester City. 

Han vil dog ikke tage hele skylden for den fiasko på egne skuldre. Han revser Liverpool-manager Brendan Rodgers valg af system.

- Jeg påtager mig mit ansvar, men det system, Rodgers valgte, passede ikke til mine egenskaber, siger Mario Balotelli.

Nu er Balotelli så tilbage i Milan, hvor han tidligere var i halvanden sæson med relativ stor succes. Dengang lavede han 18 mål i 41 Serie A-kampe.

Lejeaftalen mellem Liverpool, Milan og Balotelli gælder for hele denne sæson.