Officielt: Lindegaard skifter klub

16x9

Så er det officielt. Den tidligere danske landsholdskeeper Anders Lindegaard skifter fra reservetilværelsen i Manchester United til Premier League-kollegerne i West Bromwich Albion, der mandag aften har offentliggjort skiftet på klubbens hjemmeside.

Den 31-årige målmand skifter på en fri transfer og har underskrevet en toårig kontrakt efter at have gennemgået det obligatoriske lægetjek mandag.

- Efter at være flyttet til England ahr jeg været imponereet over, hvor godt West Brom har klaret det I Premier League. Jeg havde en virkelig god snak med Tony Pulis, og han overbeviste mig om, at det ville være et godt skifte for mig og klubben, siger Lindegaard til hjemmesiden og fortsætter:

- Derfra gik tingene meget hurtigt. Jeg ville meget gerne gennemføre skiftet, så jeg kan koncentrere mig om den ting, der betyder mest, fodbold. Jeg er meget glad for skiftet og håber, jeg kan yde et stort bidrag, siger Lindegaard.

Han skal i West Bromwich kæmpe om pladsen som førstekeeper med en anden tidligere Manchester United-målmand Ben Foster.

Derudover har også Jonny Evans, Darren Fletcher og James Chester en fortid i Manchester United.

Anders Lindegaard nåede at spille fem sæsoner i Manchester United og kæmpede i en længere periode med David De Gea om pladsen som førstemålmand. Det blev til 19 kampe i Premier League og i alt 29 kampe på førsteholdet i forskellige turneringer.