Fornærmet Mourinho: Søg på Google før du stiller dumme spørgsmål

De engelske mestre, Chelsea, er i krise.

I Premier League er The Blues allerede 11 point efter førerholdet Manchester City, og presset på manager Jose Mourinho bare vokser og vokser.

Spekulationerne om Mourinhos fremtid på Stamford Bridge er for længst begyndt i den engelske presse, og på et pressemøde inden onsdagens Champions League-kamp mod israelske Maccabi Tel Aviv, blev det for meget for det portugisiske manager.

Her ville en journalist vide, om Mourinho i sin tredje sæson i træk i  klubben stadig kan levere resultater for Chelsea.

- I min tredje sæson, sidste jeg var i Chelsea, vandt jeg FA Cuppen og Carling Cuppen, og jeg førte os til semifinalen i Champions League. I min tredje sæson i Real Madrid vandt jeg Super Cuppen, tabte pokalfialen og kom i semifinalen i Champions League, sagde en tydeligt fornærmet Jose Mourinho.

Herefter forsøgte journalisten at få ordet.

- Okay, men du ved, hvad jeg mener...

Men han fik ikke lov at tale ud, før Mourinho afbrød.

- Så søg på Google i stedet for at stille dumme spørgsmål. Søg på Google og find svaret, tordnede Chelsea-manageren.

Igen forsøgte journalisten at komme til orde.

- Jose, du ved godt, hvad jeg mener med spørgsmålet...

Og igen blev han afbrudt af portugiseren.

- Nej. Jeg ved kun, at dit spørgsmål er dumt, sagde Mourinho, inden en pressesekretær afbrød mundhuggeriet mellem de to.

Se hele Jose Mourinhos udbrud mod journalisten i klippet over artiklen.