Fodbold

Ny licensfadæse i Hobro: Taberdømt i 7 kampe

Superligaklubben Hobro har igen haft rod i papirerne og nu koster det også point for reserveholdet. Hobro IKs Jyllandsserie-hold er blevet taberdømt i syv kampe efter klubben har fundet ud af, at den har brugt to spillere uden at have spillercertifikat.

Det fortæller klubben selv på deres hjemmeside.

- Det er naturligvis uacceptabelt, at der ikke har været udvist den fornødne omhyggelighed omkring disse procedurer, og vi har nu strammet op ved at flytte opgaven i klubbens administration, siger bestyrelsesformand Steen Juulsgaard.

Det er Hobro IK selv, der har opdaget fejlen, da der har været en tilbundsgående undersøgelse i klubben, efter Hobro mistede tre point som følge af at have brugt en spiller på Superliga-holdet, som ikke havde det nødvendige spillercertifikat.

Den interne undersøgelse har vist, at klubben har lavet lignende fejl på Jyllandsserie-holdet, hvor to spillere er blevet brugt i syv kampe uden at have en licens til at spille i klubben. Det betyder, at klubben er blevet dømt til at tabe de syv kampe.

Jyllandsserie-holdet går derfra fra en topplacering til at ligge på sidstepladsen takket være den store brøler.

Det er altså den anden dårlige licenssag i Hobro, men klubben understreger, at der ikke er nogen sammenhæng mellem de to sager. Og på baggrund af fejlene vil klubben ændre i sine procedurer omkring administrativt arbejde.