Fodbold

Midtbaneprofil er ikke tilfreds med sig selv

Han har ikke været helt tilfreds med sin egen indsats i efteråret på det danske fodboldlandshold.

Det håber midtbanespilleren Michael Krohn-Dehli, at han kan ændre på, når Danmark møder Sverige i to playoff-kampe.

- Man kan altid godt tænke sig at spille bedre, og det kan jeg selvfølgelig også. Jeg har ikke været tilfreds, med det jeg har leveret, og forhåbentlig kan jeg gå ind og levere noget bedre i de næste par kampe, siger Sevilla-spilleren til TV 2 SPORT.

Selvom han ikke har været tilfreds med sine landsholdspræstationer i 2015's efterår, så føler den 32-årige spiller ikke, at der hviler et særligt pres på hans skuldre før kampene mod Sverige.

- Jeg ved ikke, om jeg skal ind og vise noget specielt. Jeg håber, at jeg kan gå ind og hjælpe holdet videre.

- Det skal være en kollektiv præstation, vi skal ind og levere, og så tror jeg også på, at vi har et bedre kollektiv, end de har, lyder det fra midtbanespilleren.

Også den danske landstræner kan mærke på den rutinerede Sevilla-spiller, at han ikke er helt tilfreds med præstationerne i anden halvdel af 2015.

- Krohn er jo en fantastisk spiller, og det er rigtigt. Det irriterer også ham lidt, at han ikke har ramt topformen i de sidste par kampe, siger Morten Olsen til TV 2 SPORT.

Det danske landshold har i efteråret 2015 haft en yderst solid defensiv der blot har lukket ét mål ind i de sidste, fire kvalifikationskampe.

Til gengæld har den danske offensiv ikke været på samme høje niveau, da danskerne blot har kunnet juble over scoringer to gange. Det håber Krohn-Dehli på, at han kan være med til at ændre på i de kommende playoff-kampe mod Sverige.

- Vi har som hold heller ikke gjort det godt nok med bolden. Vi har været gode til at forsvare og ikke lukket så mange mål ind.

- Men i den anden ende har vi ikke kreeret så meget, og det er selvfølgelig noget af det, jeg gerne vil byde ind med, forklarer Michael Krohn-Dehli.