Fodbold

Svenskerne er klar til Danmark: Vi vil kæmpe til døden

Den svenske landsholdsangriber John Guidetti er klar til at give alt, for at Sverige slår Danmark over de to playoff-kampe.

Faktisk er den 23-årige målmager klar til at gå langt for at sikre svenskerne sejren.

- Det bliver krig. Total krig i begge kampe. Vi går i hvert fald i krig, og vi vil kæmpe til døden. Med publikums støtte bliver det fantastisk, lyder det lidt storladent fra Guidetti til svensk TV 4 inden han kommer med en dristig påstand.

- Man kan nok ikke blive overtændt. Det er umuligt i disse kampe.

Guidetti er noteret for 4 A-landskampe, men har endnu ikke scoret for Sveriges bedste fodboldhold. Til gengæld var han med, og scorede, da det svenske U21-landshold vandt EM i sommer – og undervejs besejrede Danmark med hele 4-1.

Og intet ville gøre den 23-årige fodboldspiller fra Stockholm lykkeligere end at besejre det danske A-landshold på samme måde.

- Det ville jo være fantastisk, hvis vi fik sådan en sejr igen. Men det er to helt forskellige kampe. Og det er et fantastisk møde, som jeg har en utrolig god følelse omkring.

- Vi vil alle vinde det her utroligt meget, og det føles utroligt positivt. Vi er sygt opsatte. Fuld skrue både her og her, siger Guidetti.

Sådan sender TV 2 SPORT fra landsholdslejren

  • Mandag d. 16. november

    22:55-23:25: SportsCenter Ekstra: Vejen til EM

  • Tirsdag d. 17. november

    22:45-23:50: SportsCenter Ekstra: Vejen til EM (direkte fra Telia Parken efter kampen mod Sverige)