Fodbold

Christian Eriksen: Vi har manglet held

Det danske fodboldlandshold har haft store problemer med at score mål i EM-kvalifikationen, hvor det i otte puljekampe blev det til beskedne otte scoringer.

Nu håber landsholdets offensive playmaker Christian Eriksen, at held og marginaler falder ud til Danmarks side i playoffkampene mod Sverige.

- Vi har manglet det sidste held i et par kampe. Det har været lidt mere stolpe ud end stolpe ind. Så vi har manglet et par centimeter for at score mål, siger Christian Eriksen, der blandt andet har set Nicklas Bendtner teste træværket og Nicolai Jørgensen være tæt på.

- Vi skal opsøge heldet og chancerne. Det er det første punkt for at score mål. Og så skal vi arbejde endnu hårdere for at se, om vi på den måde kan få bolden ind over stregen, siger Eriksen.

Spørgsmål: Er du tilfreds med det antal chancer, I har skabt de seneste tre kvalifikationskampe?

- Man kan altid skabe flere chancer, det er klart.

- Vi har jo skabt de chancer, der skal til for at score mål og vinde, men vi har ikke lavet mål nok, siger Christian Eriksen.

Han mener, at der er mulighed for at komme til større chancer, ved at satse lidt mere i afleveringerne og driblingerne, end landsholdet gjorde i efterårets tre målløse kvalifikationskampe.

- Vi har spillet bolden meget til siden. Fordi der har været plads i siden, har vi måske gjort det i stedet for at spille bolden mere fremad. Det har ikke været så risikabelt, siger Christian Eriksen.

Sådan sender TV 2 SPORT fra landsholdslejren

  • Mandag d. 16. november

    22:55-23:25: SportsCenter Ekstra: Vejen til EM

  • Tirsdag d. 17. november

    22:45-23:50: SportsCenter Ekstra: Vejen til EM (direkte fra Telia Parken efter kampen mod Sverige)