Fodbold

Højbjerg er blevet drillet efter bommert: Bad selv om det

Pierre-Emile Højbjerg var ikke stolt af sig selv torsdag morgen.

Onsdag troppede han op i spillerhotellets lobby i træningstøj og undrede sig over, hvor alle de andre landsholdsspillere var.

De var gået op på træningsbanen, og da Højbjerg kom derop blev han hoveret af sine holdkammerater, der klappede ham ind på Helsingør Stadion. En speciel oplevelse for den unge midtbanespiller.

- Det sker ikke tit, men det var anderledes.

Har du måtte høre for det siden?

- Det er klart, det hører man for, men det beder man også selv om, siger Pierre-Emile Højbjerg til TV 2 SPORT.

Torsdag nåede han dog træningen i tide, så han sammen med resten af holdet kan forberede de sidste detaljer inden lørdagens kamp.

De andre spillere har dog moret sig over, at Højbjerg kom for sent og måtte hoste op med en penge.

- Der er lidt til bødekassen der. Det er en tradition, at man driller hinanden lidt og tager brodden af seriøsiteten ved at klappe ham ind på banen. Det kan ske for de fleste, men sjovt nok flere gange for andre. Det er dog ikke fordi Pierre-Emile er den værste, siger William Kvist, der også fortæller, at episoden ikke faldt i god jord hos landstræneren.

- Det er han ikke glad for. Der er stadigvæk lidt tysker i Morten (Olsen, red.). Som ældre spiller forstår jeg også mere og mere betydningen af, at når man misser sådan nogle ting, som er så nemt at huske - man skal bare kigge på et papir - hvad så i kampens hede? Man skal kunne stole på dem, man er i krig med. Det gør vi også med Pierre-Emile, men det er små signaler og tegn, så det har han hørt lidt for den kærte Pierre, siger Kvist.

Sådan sender TV 2 SPORT fra landsholdslejren

  • Mandag d. 16. november

    22:55-23:25: SportsCenter Ekstra: Vejen til EM

  • Tirsdag d. 17. november

    22:45-23:50: SportsCenter Ekstra: Vejen til EM (direkte fra Telia Parken efter kampen mod Sverige)