Fodbold

Agger: Vi er stadig med i kampen om EM-billetten

Den danske landsholdsanfører Daniel Agger er lettet over, at Nicolai Jørgensen fik reduceret til slutresultatet 1-2 i slutningen af anden halvleg mod Sverige.

Det skaber spænding om det samlede resultat i de to playoffkampe, hvor der er returopgør i Parken på tirsdag.

- Vi må være tilfredse med, at vi stadig er med. Det må være det, vi kan tage med. At vi stadig har et ok udgangspunkt, siger Agger.

Sverige fik dog lov til at styre alt for meget af spillet i lørdagens kamp, og det skal forbedres i returen, mener Brøndby-spilleren.

- Problemet er og har været i de seneste EM-kvalifikationskampe, at når vi overlader initiativet til modstanderne, så er vi ikke dygtige nok.

- Det gjorde vi for meget mod Sverige. Vi spillede på deres præmisser i stedet for at spille, som vi kan. Så blev det fysik, andenbolde og lange bolde fra deres side, som vi skulle kæmpe om.

- Der gav vi for mange chancer væk. Men Schmeichel holdt os inde i kampen på det tidspunkt, og det var fantastisk. Og vi kom tilbage i anden halvleg og viste moral, siger Agger.

- Det virkede som om, at de var trætte til sidst, men det var også fordi, at vi fandt vores spil frem. Vi spillede til sidst på den måde, vi gerne ville have startet med at gøre, siger han.