Hvem skal starte inde? Skriv dit bud her

16x9
Morten Olsen bør lade Pierre-Emile Højbjerg starte inde i den afgørende playoff-kamp mod Sverige, mener Bisgaard Foto: Scanpix

HVEM BØR STARTE IND MOD SVERIGE? SKRIV DIT BUD PÅ EN START 11'ER I BUNDEN AF ARTIKLEN:

Når det danske fodboldlandshold i aften møder Sverige i den afgørende playoff-kamp om en EM-billet, bør landstræner Morten Olsen ikke give genvalg til alle 11 spillere, som var med fra start i det første møde med svenskerne forleden.

Det mener TV 2 SPORTS fodboldekspert Morten Bisgaard, som gerne ser to ændringer i Olsens startformation.

- Nicolai Jørgensen og Pierre-Emile Højbjerg bør i min optik starte inde i stedet for Viktor Fischer og Thomas Kahlenberg, siger Morten Bisgaard, som ville køre med følgende startopstilling, hvis han var i Morten Olsens sko:

Morten Bisgaards startopstilling
Morten Bisgaards startopstilling Foto: TV 2

- Nicolai Jørgensen har fået masser af selvtillid med fra den første kamp, og det kan blive værdifuldt. Så jeg ville sætte Jørgensen ind på venstre kant fra start. Først og fremmest fik han et boost af målet, han scorede, men han er samtidig stærkt spillende i øjeblikket. Han vil give fysik og højde, hvor Viktor Fischer tabte flere luftdueller i den første kamp. Fischer greb ikke chancen, og han fik heller ikke ret mange muligheder for at gøre det, lyder vurderingen fra Bisgaard og forklarer videre:

- Kahlenberg spillede sig egentlig ikke af holdet - udover at han lavede straffe. Han startede egentlig godt, men situationen med straffesparket gjorde opgøret bittert for ham. Pierre-Emile Højbjerg er en oplagt erstatning, der er endnu mere dynamisk end Kahlenberg. Men det er selvfølgelig også et sats at starte med ham på banen, fordi han er ung og svingende i sine præstationer. Men jeg synes, der er brug for frisk blod på banen, og han kommer netop med friskhed, nærkampsstyrke og power.

Ifølge TV 2's fodboldekspert kan det diskuteres, om enten Martin Braithwaite eller Risa Durmisi også skal tage plads på bænken frem for på banen, når kampen fløjtes op klokken 20.45. Morten Bisgaard vurderer dog, at begge spillere får genvalg.

- Jeg synes, Braithwaite skal have en chance til, fordi han giver spillet en ekstrem fart, de andre ikke har. Alt lykkedes langt fra for ham i den første kamp, men han skal have tilliden. Og jeg tror også, at Durmisi får en chance til, siger Bisgaard og understreger:

- Men lur mig om Morten Olsen ikke har en overraskelse i hatten. Det er bare svært at spå om på forhånd.

HVEM BØR STARTE IND MOD SVERIGE? SKRIV DIT BUD PÅ EN START 11'ER HER VIA SEND SPØRGSMÅL - SÅ SÆTTER VI DEN IND: