Fodbold

Kjær efter svært efterår: Nu må det godt gå vores vej

Den danske forsvarsspiller Simon Kjær er efterhånden træt af at spille landskampe, hvor meget går godt, men hvor det rigtige resultat udebliver.

Sådan har det nemlig været for landsholdet i det indeværende efterår, vurderer den 26-årige forsvarsspiller forud for den altafgørende playoffkamp mod Sverige.

- I efteråret synes jeg, at vi efter mange af kampene efterfølgende har sagt, at vi har skabt de chancer, som vi kunne forvente. Men vi har ikke haft det sidste held til at få den sparket ind, lyder det fra Kjær.

- Jeg kunne godt tænke mig, at marginalerne snart gik vores vej bare en enkelt gang i det her efterår. Det har været lidt tungt, synes jeg.

Forsvarsspilleren fremhæver et par situationer i den første playoffkamp mod Sverige, hvor han ikke følte, at marginalerne tippede den rød-hvide vej.

Blandt andet var Nicklas Bendtner tæt på at score i første halvleg i en situation, hvor han også kunne være blev tildelt et straffespark.

- Nogle gange går det ens vej, og nogle gange gør det ikke. Og i en lang periode synes jeg godt nok, at det har været op ad bakke, siger han.

Simon Kjær føler generelt, at mange ting gik godt i den første playoffkamp mod svenskerne.

- Mod Sverige synes jeg egentlig, at vi har de chancer, der skal til. Efter kampen var jeg frustreret og irriteret over det, men nu kan jeg måske også godt se, at vi skal være tilfredse med, at vi kun er bagud med en enkelt.

- Så hvis vi skal holde fokus på tirsdag, så synes jeg, vi har et okay udgangspunkt, siger den stærke forsvarsspiller.

Det blev til et dansk nederlag på 1-2 i den første af de to playoffkampe om en billet til EM-slutrunden i 2016.

Den afgørende kamp spilles tirsdag aften med kickoff i Parken klokken 20.45.