Fodbold

Olsen overrasker med sin startopstilling

Morten Olsen har vraget fire mand fra lørdagens startopstilling til den altafgørende playoff-kamp mod Sverige.

Det står klart efter, at Dansk Boldspil-Union netop har offentliggjort Danmarks startopstilling til opgøret.

Den danske landstræner har valgt at sende følgende 11 spillere i aktion:

Viktor Fischer, Martin Braithwaite, William Kvist og Thomas Kahlenberg har ikke fået genvalg. De erstattes på de to fløje af  Yussuf Poulsen og Nicolai Jørgensen, mens Pierre-Emile Højbjerg og Thomas Delaney kommer med fra start på den danske midtbane. FCK-spilleren har kun en enkelt gang tidligere i karrieren fået lov til at starte inde for Danmark, da han tilbage i oktober 2013 var på banen fra start på venstre back mod Malta.

Tidligere i dag kunne man på Uefas hjemmeside se, at Viktor Fischer og Thomas Kahlenberg ikke længere var en del af truppen, og derfor kommer det ikke som nogen overraskelse, at netop de to spillere ikke har fået genvalg. Mere iøjnefaldende er det til gengæld, at Thomas Delaney overtager startpladsen på midtbanen fra William Kvist.

De mange udskiftninger kan ses som en konsekvens af, at Danmark på trods af en fin start ikke fik fat om spillet i lørdagens 1-2-nederlag til Sverige.

Se i øvrigt Sveriges startopstilling her.

Du kan følge aftenens returkamp her på tv2.dk. Flemming Toft sidder klar til at besvare dine spørgsmål undervejs. Så klik ind og vær med klokken 20.45.

Danmarks startopstilling mod Sverige 1. kamp

Kasper Schmeichel (GK) Simon Kjær Daniel Agger Riza Durmisi Lars Jacobsen William Kvist Christian Eriksen Thomas Kahlenberg Martin Braithwaite Nicklas Bendtner Viktor Fischer

Sådan sender TV 2 SPORT fra landsholdslejren

  • Mandag d. 16. november

    22:55-23:25: SportsCenter Ekstra: Vejen til EM

  • Tirsdag d. 17. november

    22:45-23:50: SportsCenter Ekstra: Vejen til EM (direkte fra Telia Parken efter kampen mod Sverige)