Fodbold

Her er Hobros redningsmand

Som TV 2 SPORT tidligere tirsdag kunne erfare, har Superligaklubben Hobro IK hentet forstærkning på cheftrænerposten.

Efter et mere end svært efterår skal Ove Pedersen nu forsøge at redde klubben, som i øjeblikket er placeret på sidstepladsen i landets bedste fodboldrække.

Det har Hobro offentliggjort i en pressemeddelelse.

Ove Pedersen har skrevet under på en kontrakt, der gælder frem til sommeren 2017.

- Det er et kæmpe skridt opad for klubben, at vi har sikret os en trænerkapacitet som Ove Pedersen, der både er rutineret og visionær, siger sportschef Jens Hammer Sørensen i en pressemeddelelse.

- Ove skal bygge på i klubben, og han bliver en vigtig brik i bestræbelserne på at fortsætte den rivende udvikling, som klubben har været inde i gennem de senere år.

Ove Pedersen, som de seneste måneder har stået i spidsen for 1. Divisionsklubben FC Fredericia, tiltræder med øjeblikkelig virkning og har første træning med sin nye trup allerede tirsdag eftermiddag. Den nye Hobro-kaptajn har allerede taget afsked med spillerne i FC Fredericia.

Efter en fornem debut i Superligaen, hvor Hobro IK sluttede sidste sæson på syvendepladsen, har den jyske klub haft store problemer med at gøre sig gældende efter sommerpausen. Efter 16 kampe er det blevet til 11 nederlag, tre uafgjorte resultater og blot to sejre.

Ove Pedersen overtager cheftrænerjobbet fra Lars Justesen, der har stået i spidsen for Hobro, siden Jonas Dal tidligere på sæsonen forlod klubben.

Video: Se indslaget hvor Ove Pedersen er Hobros nye træner

Ove Pedersen

  • Navn: Ove Pedersen
  • Født: 30. august 1954 (61 år)
  • Nationalitet: Dansk
  • Nuværende klub: Hobro IK
  • Tidligere klubber: OB, Herning Fremad, FC Midtjylland, Esbjerg fB, AGF, FC Vestsjælland