Fodbold

Morten Wieghorst fyret i AGF

AGF har lørdag fyret træner Morten Wieghorst, det skriver klubben i en pressemeddelelse.

Fredag slog AGF mestrene fra FC Midtjylland. Det bliver samtidig også Morten Wieghorsts sidste kamp for De Hvide.

Blå bog

Navn: Morten Wieghorst Født: 25. februar 1971 Trænerkarriere: Assistenttræner i FC Nordsjælland (2005-06), cheftræner i FC Nordsjælland (2006-11), U21-landstræner (2011-2013), trænerassistent i Swansea (2013-2014), cheftræner i AGF (2014-15) Største meritter som træner: To gange pokalvinder med FC Nordsjælland (2010 og 2011) Klubber som spiller: Lyngby, Dundee FC, Celtic og Brøndby Største meritter som spiller: Dansk mester to gange (Lyngby 1992 og Brøndby 2005), dansk pokalmester tre gange (Lyngby 1990, Brøndby 2003 og 2005), skotsk mester med Celtic i 1998, Confederations Cup-vinder med Danmark i 1995 Antal A-landskampe/mål for Danmark: 30/3

Lørdag har klubben nemlig fyret Morten Wieghorst. 

Sportschef i AGF Jens Andersson udtaler i en pressemeddelelse. 

- Desværre har vi måttet konstatere, at vores resultater de seneste måneder ikke har levet op til forventningerne, og vi har ikke tillid til, at Morten Wieghorst er den rette cheftræner til at føre holdet videre.

- Vi har derfor efter nøje overvejelser besluttet, at der skal nye kræfter til for at indfri vores sportslige målsætninger på både kort og lang sigt. Vi forventer inden længe at kunne offentliggøre navnet på vores nye cheftræner, der fra årsskiftet skal stå i spidsen for AGF i Alka Superligaen.

Udover ophævelsen af samarbejdet med Morten Wieghorst er assistenttræner Bent Christensen også blevet opsagt.

Morten Wieghorst nåede at stå i spidsen for AGF i lige godt halvandet år.

Han blev ansat i sommeren 2014.