Fodbold

Spillerforening hjælper FC Vestsjælland-spillere efter konkurs

FC Vestsjællands spillere får hjælp af Spillerforeningen, efter at klubben endegyldigt er begæret konkurs

Der var i en kort periode udsigt til, at FC Vestsjælland måske kunne redde sig og undgå konkurs og dertilhørende nedrykning.

Onsdag eftermiddag står det dog klart, at klubben ikke længere vil være at finde i den danske 1. division. Dermed står en række spillere også pludselig uden klub.

Derfor rækker Spillerforeningen, der varetager danske fodboldspilleres interesser i både Danmark og i udlandet, nu hånden ud til FC Vestsjælland-spillerne.

Det siger foreningens formand, Thomas Lindrup, i en pressemeddelelse.

- Vi intensiverer nu vores arbejde sammen med spillerne for at få fremmet deres sager overfor Lønmodtagernes Garantifond.

- Vi vil sikre, at spillerne får mulighed for at fortsætte deres fodboldkarrierer andre steder hurtigst muligt, siger Lindrup.

- Det er en meget beklagelig situation for både FC Vestsjælland og spillerne, og Spillerforeningens primære opgave er nu at hjælpe spillerne så godt og hurtigt videre som muligt, lyder det fra formanden.

FC Vestsjælland bliver tvangsnedrykket til Sjællandsserien, hvilket sker blot et halvt år efter, at klubben fristede en tilværelse i Superligaen.

Nedrykningen fra Superligaen i sommer tog særdeles hårdt på klubbens økonomi, hvilket altså nu betyder en endegyldig konkurs.