Schmeichel-sejr sikrede fan 50.000 kroner

Spilleglad Leicester-tilhænger satsede 50 kroner på Kasper Schmeichels klub før sæsonstart, og har nu fået pengene 1000 gange igen

Normalt prædiker spillefugle vigtigheden af at spille med hjernen og ikke med hjertet, men for en ualmindeligt optimistisk Leicester-tilhænger har det kunnet betale sig, at vende mantraet på hovedet.

I hvert fald bekræftede betting-firmaet Ladbrokes lørdag, at en kunde med twitter-kontoen @WillKirwaan_ i august havde satset 5 pund på Leicester som Premier League-tophold ved juletid i håbet om at få pengene 1000 gange igen.

@WillKirwaan_s håb blev indfriet lørdag eftermiddag, da Leicester vandt 3-2 i en svær udekamp mod Everton og dermed nåede op på 38 point efter 17 kampe. Sejren betyder, at Leicester nu har fem point ned til Arsenal og yderligere et point ned til Manchester City på tredjepladsen.

De to forfølgere har dog spillet en kamp færre, men det står altså klart at Kasper Schmeichels klub fejrer jul på førstepladsen, og derfor meddelte Ladbrokes også, at der nu var juledrinks på den heldige Leicester-tilhængers regning.

Du kan se kvitteringen fra Ladbrokes herunder: