OB sælger problembarn - her er hans nye udenlandske klub

Superligaklubben OB meddeler, at offensivspilleren Emil Larsen skifter til Columbus Crew i USA.

OB har termineret et kompliceret forhold og solgt Emil Larsen.

TV 2 SPORT kunne torsdag erfare, at Emil Larsen var klar for den amerikanske klub, Columbus Crew, og kun manglede at få styr på opholdstilladelsen.

Det er øjensynligt kommet i orden nu, for på sin Twitter-profil byder klubben fra Major League Soccer (MLS) Emil Larsen velkommen i klubben.

- Jeg glæder mig virkelig meget til at starte et nyt eventyr i USA. Jeg har været der og set meget fra ligaen, og den ser hård ud, så jeg glæder mig til at spille, siger Emil Larsen i et interview på Columbus Crews Twitter-profil.

- Ligaen ser ud til at blive stærkere og stærkere hvert eneste år, så det er fedt at hoppe på toget nu.

Det er ikke ukendt, at tiden i OB mildest talt har været fyldt med bump på vejen for Emil Larsen.

I sommeren 2013 var han egentlig klar til at skifte til Brøndby, men på grund af et dumpet lægetjek gik handelen i vasken. Et skifte til Brøndby fra en anden ligaklub er sjældent populært, og OB's fans var da heller ikke just pjattede med offensivspilleren.

Det blev kraftigt understreget i sommeren 2015 i et interview med TV3 Sport, hvor Emil Larsen ofte blev jagtet af OB's fans.

- De kan ikke lide mig, og jeg kan ikke lide dem, sagde Emil Larsen til TV3 Sport.

Stikpille til OB's fans?

Måske sender han nu en lille stikpille til de fynske fans. For i interviewet med sin nye klub understreger han én helt speciel grund til, at han valgte Columbus Crew.

- Det, der tiltrak mig mest, er, at det er en klub med virkelig gode fans. Jeg glæder mig til at spiller for dem, siger Emil Larsen.

Til OB's hjemmeside erkender han da også, at det bliver godt for ham at komme et helt nyt sted hen.

- Jeg kommer til en ny liga i et helt nyt land, hvor der ikke er så mange, der har en holdning til mig, og det giver mig en rigtig god mulighed for at starte helt forfra i en klub, der gerne vil spille teknisk fodbold

Emil Larsen nåede at spillede tre og et halvt år i OB.