Fodbold

Polsk klub bekræfter: Bille er til lægetjek

Nicki Bille er til lægetjek i den polske topklub Lech Poznan. Består han, vil han skrive under på en kontrakt onsdag.

Nicki Bille Nielsen

  • Fulde navn: Nicki Niels Bille Nielsen
  • Født: 7. februar 1988 (27 år)
  • Nuværende klub: Lech Poznan
  • Tidligere klubber: Frem, Reggina, Martina (leje), Lucchese (leje), FC Nordsjælland, Villarreal, Elche (leje), Rayo Vallecano (leje), Rosenborg, Evian, Esbjerg
  • Landskampe: 3 kampe (1 mål)
  • U-landskampe: 36 kampe (13 mål)

Nicki Bille er blot et enkelt lægetjek fra at kunne kalde sig Lech Poznan-spiller. Den 27-årige angriber er lige nu i Polen for at blive tilset af de polske mestres lægestab. Vender de tommelfingeren opad, vil Bille underskrive sin nye kontrakt onsdag morgen.

Kontrakten løber over 2,5 år med option på endnu et. Det skriver den polske mesterklub på dens egen hjemmeside.

- Jeg kommer her, for at vinde, siger Nicki Bille til Lech Poznans hjemmeside.

Nicki Bille har tilbragt weekenden i Polen for at se på forholdene i Lech Poznan og forhandle de personlige detaljer på plads.

- Jeg er enormt imponeret af stadion og den professionelle tilgang i klubben. Det vil være en stor fornøjelse at spille for Poznans publikum. Jeg har allerede haft lejlighed til at se video af dem og mærke stemningen på internettet, siger Nicki Bille.

Dermed blev det kun til et halvt år i Esbjerg for den farverige angriber, der kom til vestjyderne i sommer fra franske Evian. Nu skal fremtiden byde på topfodbold i den bedste polske række for de forsvarende polske mestre Lech Poznan, der dog i denne sæson er 17 point efter førerholdet Piast Gliwice.

- Jeg er klar over, at begyndelsen af denne sæson ikke har været ideel. Forskellen i point mellem Lech og førerhodlet Gliwice er stort, men jeg ønsker kun at vinde, siger Nicki Bille.

Består Bille lægetjekket rejser han til Malaga onsdag, hvor hans kommende holdkammerater lige nu er på træningslejr.

Nicki Bille nåede at spille 17 Superligakampe for Esbjerg. Han står noteret for fem mål.

I videoen øverst i artiklen kan du gense, hvordan Nicki Bille kommenterede sit skifte til Esbjerg tilbage i sommeren 2015.