Fodbold

Lars Seier forsvarer Jan Bech: Tag jer sammen, tilgiv, sig tak

Lars Seier Andersen mener, at Jan Bech Andersen fortjener tak i stedet for kritik.

Det er i nøden, man finder ud af, hvem der er ens rigtige venner. Og Lars Seier Christensen og Jan Bech Andersen er helt sikkert rigtige venner. 

Det må man konstatere, efter erhvervsmanden Lars Seier Christensen sent onsdag aften er ude i et stort forsvar af Brøndbys formand, Jan Bech Andersen, som har erkendt at have dummet sig ved at kritisere tidligere Brøndby-træner Thomas Frank på et debatforum under falsk navn. 

Lars Seier Christensen skriver på facebook, at Jan Bech Andersen har erkendt sin fejl, og så burde dén historie ikke være længere.

- Så lad os nu lige slappe af - her er en entusiast, der har brugt et trecifret millionbeløb på sin passion. En mand der - måske naivt - har involveret sig i fansenes verden. Det bedste, der nogensinde kunne ske for Brøndby (og langt mere end de fortjener).

- Så selvom Jan har dummet sig - så er han uden tvivl en del af løsningen, snarere end en del af problemet, skriver Lars Seier Christensen. 

Og svadaen mod kritikerne bliver endnu mere krads senere i det store forsvar af Christensens ven, Jan Bech Andersen.

- Hvis Brøndby fans er for dumme til at forstå det - så er det ikke vanvittigt overraskende. Hvis de er kloge, så tilgiver de hurtigt en passioneret mand, der er sidste bastion for at holde deres sørgelige klub i live.

- Så for første og eneste gang må jeg støtte en Brøndby leder - fordi jeg kender ham som et ordentligt menneske og en entusiast. Tag jer sammen, tilgiv, sig tak og kom videre, skriver han.

Lars Seier Christensen og Jan Bech Andersen kender hinanden godt, og de er begge meget entusiatiske omkring professionel sport. Jan Bech Andersen har således været inviteret med til cykelløb, dengang Lars Seier Christensen var storsponsor for Tinkoff-Saxo. Her udtrykte Jan Bech Andersen, at han også godt kunne finde på at lave investeringer i cykelsporten. 

Læs hele opslaget fra Lars Seier Christensen herunder

Jan Bech Andersen undskyldte på et pressemøde onsdag, at han havde kritiseret Thomas Frank og andre i Brøndby på Brøndbys fanforum. Se det herunder.