Fodbold

Borring: Jeg spiller ikke i Randers så længe Keller er der

Jonas Borring kan ikke se sig selv spille i Randers FC efter personlige problemer med anfører Christian Keller

Christian Keller og Jonas Borring er endt i en uheldig situation efter at Christian Keller er blevet kæreste med Jonas Borrings kone.

Det fandt Jonas Borring ud af i mandags, og har siden ikke vist sig i klubben.

- Jeg har en anfører, som vælger at bryde regel nummer et i et omklædningsrum. Som vælger at skide på mig, for at sige det lige ud, og vælger at kunne være så kold over for mig, som om ingenting er sket, det er egentlig det, der fylder mest lige nu, lyder det fra Jonas Borring til TV 2 SPORT.

Og det tillidsbrud har Jonas Borring kun én – meget klokkeklar – reaktion til.

Jeg kan ikke se mig selv fortsætte i Randers, så længe Christian Keller er der, lyder det kort fra Borring.

Men den beslutning kan godt gå hen og skabe lidt problemer på det sportslige plan. Jonas Borring har nemlig netop underskrevet en to-årig kontrakt med Randers FC.

- Jamen, nu kan jeg så fortælle dig, at jeg for en uge siden har forlænget min kontrakt med to år i Randers, som var meningen først skulle offentliggøres senere, så det kan jeg lige så godt være ærlig over for dig nu og sige, så det gør jo ikke situationen mindre, vel, lyder det fra Borring, der dog igen slår fast, at det ikke ændrer på hans beslutning.

- Jeg ved det ikke, hvad der kommer til at ske, for at være helt ærlig. Jeg ved bare, jeg spiller ikke en kamp i Randers FC, så længe Christian Keller er der.

Jonas Borring fortæller, at han har været i kontakt med den sportslige ledelse omkring situationen, og at der lige nu arbejdes på at få styr på detaljerne – og fremtiden.

- Jeg har sagt, hvad jeg synes om tingene og de (sportslige ledelse, red.) skal selvfølgelig finde ud af, hvad de vil.

- Jeg kan ikke rigtig svare på, hvad det kommer til at ende med. Men jeg ved bare, at alle omkring mig – også i Randers – har vist mig deres dybeste sympati og støtter mig 100 procent. Så jeg ved egentlig ikke, hvad der kommer til at ske, lyder det fra Borring.

De kommende dage vil Jonas Borring atter tale med klubben, og forsøger indtil da at holde humøret oppe.

- Jeg har det jo også sådan lidt, at jeg er nødt til at kigge fremad nu og nødt til at tænke positivt, og tænke på, at jeg skal på ret køl igen og tilbage på fodboldbanen, men som sagt, bliver det ikke i Randers FC, hvis Christian Keller er der.

Og den kamp handler om meget mere end bare grønsværen.

- Jeg forsøger jo at tænke positivt, fordi jeg har to små, skønne børn, som jeg skal tage hensyn til, og de er trods alt det vigtigste i det her og det vigtigste i mit liv, som holder mig oppe, lyder det fra Jonas Borring.

Som følge af situationen i Randers FC, er Christian Keller blevet frataget anførerbindet, som i stedet et blevet overrakt Mads Fenger.