Fodbold

Kortfattet Keller: Her er hans reaktion på Borrings orlov

Christian Keller kalder det for 'en træls situation', som lige nu udspiller i Randers. Han opfordrer til, at alle parter kommere videre nu.

Jonas Borring har ikke været på træningsbanen hos Randers FC, siden han i mandags fandt ud af, at holdets nu tidligere anfører Christian Keller er blevet kæreste med Borrings kone.

Og ifølge Borring sætter han ikke sine fodboldben på banen hos Randers FC, så længe Christian Keller stadig spiller i klubben. Heller ikke selvom han i sidste uge skrev under på en ny to-årig kontrakt med kronjyderne.

Men den udmelding tager Christian Keller med ophøjet ro.

- Det har jeg ikke nogen kommentar til. Det er jo hans vurdering - det er hans holdning, siger Christian Keller i TV-klippet i toppen af denne artikel.

Christian Keller frygter heller ikke, at han og Jonas Borrings trekantsdrama kommer til at gå ud over hverken det sportslige eller stemningen i truppen. I hvert fald er hans fokus et helt andet sted end på problemerne med holdkammeraten.

- Det er det samme, som det altid er. Der er spillere, der forlader klubben af og til, og vi må videre.

- Vi er flere spillere. Det er en træls situation, men vi må videre. Der er en kamp på søndag, og den koncentrerer vi os om, siger Christian Keller.

Tidligere på dagen kom det frem, at Christian Keller som følge af situationen har fået frataget anførerbindet, der i stedet er blevet givet til Mads Fenger forud for weekendens kamp mod kaosramte Brøndby IF.

Få overblikket over sagen i videoen herunder.