Fodbold

Randers-træner: Hvis trekantsdramaet var sket i min tid...

Hvis trekantsdramaet fra Randers FC var sket, da Colin Todd var aktiv spiller, havde der været 'meget, meget store problemer', siger Randers-træneren.

Randers FCs cheftræner, Colin Todd, har været vant til at håndtere mange forskellige interne situationer som fodboldtræner.

Men trekantsdramaet mellem Jonas Borring, Borrings eks-kone og Christian Keller har han aldrig oplevet lignende. Det er en uhørt situation, som helt sikkert var blevet straffet hårdt internt, hvis det var sket, dengang Colin Todd selv spillede fodbold i England i 60erne til 80erne. 

- Jeg har aldrig været i sådan en situation før. Men jeg kan sige, at hvis det var sket i min tid…puha, så ville der have været meget, meget store problemer, siger Colin Todd i TV-klippet i toppen af denne artikel.

Colin Todd har kendt til den prekære situation, hvor Jonas Borrings eks-kone har fundet sammen med Christian Keller, siden tidligt i denne uge. Han har sammen med ledelsen forsøgt at behandle sagen, så truppen hurtigst muligt kan komme videre.

- Vi har behandlet det på den måde, vi mener er den mest værdige og bedste måde. Jeg er glad for, at sandheden er kommet ud. Med hensyn til Jonas Borring, så er det noget, som Michael Gravgaard og Ole Nielsen skal håndtere. Jeg har taget anførerbindet fra Keller og givet det til Mads Fenger, og jeg har givet Alexander Fischer lidt mere ansvar i omklædningsrummet.

- Det er ikke nogen rar situation, men jeg er sikker på, at man har også har kunnet se her til formiddag, at der stadig er en god stemning i truppen. Spillerne vil stadig have deres egne meninger, men jeg mener, at vi har italesat det på den bedste mulige måde, siger Colin Todd. 

Imens Jonas Borring i helt klare og tydelige vendinger har sagt, at han ikke kommer tilbage til Randers, sålænge Keller er i klubben, så er Keller ikke interesseret i at give sit syn på sagen. 

Internt i spillertruppen får Christian Keller en opgave i at oprette respekten. Alexander Fischer fortæller, at de fleste ikke mener, at det er i orden, hvad Keller har gjort.

Keller er blevet frataget anførerbindet, men fortsætter i klubben, imens Borring er på orlov. Keller kunne ganske enkelt ikke fortsætte som anfører, mener Colin Todd.

- Jeg måtte gøre, hvad der var det rigtige. Det er i spillernes interesse, og jeg tror også godt, at han vidste, at det ville ske. Vi vil have mange øjne på os nu for at se, hvordan vi klarer os, og hvordan vores attitude er. Vi er professionelle mennesker, og jeg forventer, at vi lægger den her skuffelse bag os og gør en indsats, der kan give os et resultat.

Randers møder Brøndby på søndag kl. 16.00 i Superligaen.