Fodbold

Uro i Randers: Anfører finder sammen med holdkammerats kone

Christian Keller og Jonas Borring er havnet i et trekantsdrama i Randers FC

Christian Keller og Jonas Borring er endt i en uheldig situation efter at Christian Keller er blevet kæreste med Jonas Borrings kone. Derfor er kantspilleren ikke med i søndagens kamp mod Brøndby IF. 

Ifølge BT så har Borring fået fri fra træningen på ubestemt tid fordi klubkammeret og anfører Christian Keller er blevet kæreste med Jonas Borrings kone. Hun er i dag separeret fra Jonas Borring, som hun blev gift med i 2011 og har to børn sammen med. 

Christian Keller bekræfter over for BT, at historien er korrekt. 

- Truppen er blevet informeret om, hvad der foregår, og så har den en holdning til, om den synes, det er okay, eller hvad den nu synes om mit privatliv. Det kan jeg egentlig ikke bestemme. Den er blevet informeret om det, og mere føler jeg ikke, at jeg kan gøre, siger Christian Keller til BT.

Til avisen fortæller de to Randers-spillere Kasper Fisker og Johnny Thomsen, at situationen mellem anføreren og kantspilleren er noget der har skabt uro i truppen og medført en svær situation i omklædningsrummet.

Selvom Jonas Borring altså ikke er med i kampen mod Brøndby, så regner Christian Keller ikke med, at det kommer til at betyde noget for sin rolle på holdet eller for hvervet som anfører.   

- Nej, jeg fortsætter bare. Det ændrer ikke noget for mig. Det eneste, det ændrer, er bare, at Jonas ikke er der mere. Sådan er det. Jeg kommer til at være den samme person og fortsat være anfører for Randers FC, som jeg vil give alt for. Jeg holder af alle mennesker i klubben, og min arbejdsopgave er den samme. Hverdagen fortsætter, og vi træner og forbereder os til kampen i weekenden, siger Christian Keller til BT. 

Brøndby og Randers støder sammen søndag klokken 16