Fodbold

Keller bliver i Randers FC: Presser Borring mod exit

Jonas Borring vil ikke spille, så længe Keller er i Randers FC, og det ser nu ud til at koste Borring jobbet.

Balladen i Randers FC fortsætter med uformindsket styrke.

Jonas Borring fortæller, at han nægter at træne eller spille kamp for klubben, så længe Christian Keller er der, men Keller vil ikke sige sit job op, og Randers FC vil ikke fyre ham.

Hvis han holder fast i, at han ikke vil spille, hvis Keller er her, har vi ikke mange andre muligheder end at blive enige om at rive Borrings kontrakt i stykker

Michael Gravgaard

Dermed står Jonas Borring til at miste sit job, hvis han ikke ændrer holdning.

- Keller har kontrakt hos os 15 måneder endnu, og hvis han vil spille her, kan vi ikke gøre noget ved det.

- Man kan ikke fyre en spiller på grund af det, Keller har gjort. Det er simpelthen ikke nogen gyldig fyringsgrund, siger Randers FC-direktør Michael Gravgaard til Randers Amtsavis.

Keller har kontrakt med Randers frem til sommeren 2017, og den tidligere anfører kan ikke se, hvorfor han skulle smutte før tid.

- Jeg kan ikke lige se grunden til, at jeg skal forlade Randers. Hvis jeg bliver smidt på porten, kan jeg ikke gøre så meget ved det. Så er jeg blevet fyret. Men jeg kan ikke se grunden til, at jeg skulle stoppe, siger Christian Keller ifølge BT.

Balladen bunder i, at Keller er blevet kærester med Jonas Borrings kone. Kantspilleren er i gang med at blive separeret fra hende, men de to bor fortsat under samme tag.

Sagen har skabt stor uro i og omkring truppen, og sagen har kostet Christian Keller anførerbindet. Borring er på orlov på ubestemt tid.

- Jeg har fortalt klubben, at jeg ikke kommer til at spille kamp for Randers FC igen, så længe Christian Keller er der, siger Jonas Borring ifølge BT.

Den holdning fører kun til én løsning: nyt job til Borring.

- Jeg håber inderligt og oprigtigt, at han har sagt nogle ting, fordi han er påvirket af sine følelser, men hvis han holder fast i, at han ikke vil spille, hvis Keller er her, har vi ikke mange andre muligheder end at blive enige om at rive Borrings kontrakt i stykker.

- Hvis det er det, han vil have, så kan han bare ringe, siger Michael Gravgaard til Randers Amtsavis.

I stedet for Christian Keller er Mads Fenger ny anfører i Randers FC. Søndag møder holdet ligeledes balladeramte Brøndby i Superligaen.