Fodbold

Keller om Borring-exit: Trist for hele klubben

Christian Keller ærgrer sig over Jonas Borrings afsked med Randers FC, selv om det var den tidligere anfører, der startede trekantsdramaet.

Se hele interviewet med Christian Keller over artiklen.

Jonas Borring er fortid i Superligaklubben Randers FC. Onsdag morgen fik den hurtige kantspiller ophævet sin kontrakt efter gensidig aftale mellem ham og klubben.

Hent TV 2 Sportscenters app til iOS eller Android

TV 2 Sportscenter er din mulighed for at følge med og danne dig et overblik på tværs af en lang række sportsgrene - gratis! Med TV 2 Sportscenters app til iOS og Android får du en nem genvej til sportsnyheder, liveblogs og sportsresultater. Tilmeld dig push-beskeder, så du nemt kan holde dig opdateret inden for alle de store sportsgrene som håndbold, fodbold, cykling, ishockey, basketball, motorsport, badminton og tennis.

- Det er selvfølgelig altid trist, når der er nogen, der stopper i Randers, lyder kommentaren fra sagens anden hovedperson, Christian Keller, til TV 2 SPORT.

Den detroniserede anfører startede hele dramaet ved at indlede et romantisk forhold med Borrings fraseparerede kone. Nu kan vejen være banet til et comeback for netop Keller.

Hvordan har du det med, at Randers - som det ser ud - vælger at satse på dig?

- Jeg ved ikke, hvordan det skal tolkes. Det må du snakke med andre om. Jeg forholder mig stadig til, at jeg har arbejde og kontrakt her, og det er egentlig det eneste, jeg kan gøre, forklarer Christian Keller og fortsætter:

- Jeg vil da helst spille. Der er jo derfor, jeg løber og træner og er her - det er jo for at spille kampe. Jeg kæmper på og klør på, ligesom alle andre gør, når de ikke er i truppen eller ikke spiller kampe. Der er jo andre, der har stået i den her situation, så det må jeg jo tackle.

Det har ikke været nogen hemmelighed, at flere spillere i Randers-truppen har været meget utilfredse med Kellers ageren, men det ændrer ikke noget for den tidligere Vejle-, Viborg-, Lazio- og Stabæk-spiller.

- Fair nok, at de har deres holdning og deres syn på det. Det kan jeg ikke ændre på. Der er også ting i denne verden, jeg ikke er enig med andre folk i. Jeg gør det, jeg føler er rigtigt. Og det står jeg ved, siger han.

- Det er klart, at jeg vil helst have været det her foruden. Sket er sket, og nu kigger vi fremad og koncentrerer os om fodbold, som det egentlig handler om. Det tror jeg klubben, jeg og hele truppen har bedst af, slutter han.