Fodbold

Endnu en hovedskade: Esbjerg-spiller frygter brækket kæbe

Esbjergs Casper Nielsen måtte forlade banen efter en halv time af mandagens Superligakamp mod FCN, og med god grund - han har muligvis brækket kæben.

Det var småt med både mål og godt spil, da Esbjerg mødte FC Nordsjælland på udebane i mandagens fuser af en bundkamp i Superligaen.

Opgøret bød på 90 tandløse minutter, som de fleste seere og tilskuere nok har glemt i morgen, men alligevel er der dog én, der - udover måske også at være blevet et par tænder fattigere - formodentlig vil have kampen siddende i hovedet væsentligt længere; Esbjerg-spilleren Casper Nielsen måtte nemlig forlade banen midt i første halvleg med en skade, der kan vise sig at være en brækket kæbe.

Vi frygter det værste

Jonas Dal, Cheftræner, Esbjerg fB

- Casper har måske fået et lille brud på kindbenet, og skal scannes når vi kommer hjem til Esbjerg senere i aften. Han har meget ondt i hovedet, fordi det var et kæmpe skrald, han fik i den der hovedstødsduel, så vi frygter lidt det værste, men håber det bedste, fortalte Esbjergs cheftræner Jonas Dal til TV 2 SPORT kort efter kampen.

Skaden opstod tidligere i halvlegen, da Casper Nielsen stødte hovedet sammen med FC Nordsjællands Andreas Maxsø i en hovedstødsduel. Umiddelbart så skaden ikke alvorlig ud, og selvom han tog sig lidt til hovedet et par gange efterfølgende, så blev Casper Nielsen på banen, men måtte altså alligevel lade sig udskifte efter kun 31 minutter på banen.

- Der skulle ikke være tale om en hjernerystelse, men han har ondt i hovedet og er groggy, og forsøgte også at fortsætte kampen, hvilket har givet nogle stød efterfølgende. Han kan mærke, det gør rigtigt ondt, og lægen her i FC Nordsjælland sagde, at vi skulle være opmærksomme på, om der måske er et lille brud, uddyber Jonas Dal.