Fodbold

Schmeichels sidste hjemmekamp koster kassen

Leicester er snublende nær et historisk engelsk mesterskab, og det presser billetpriserne til holdets sidste hjemmekamp til absurde højder.

Den 7. maj kan Kasper Schmeichel og Leicester med stor sandsynlighed allerede fuldende deres eventyrsæson og sikre det måske mest overraskende engelske mesterskab nogensinde, når Everton gæster King Power Stadium i sæsonens sidste hjemmekamp.

Billetterne til kampen er for længst udsolgt, men det er ikke umuligt at komme med til den gigantiske fest i det centrale England.

Priserne er dog, stik modsat oddsene på Leicester som mester, røget vanvittigt i vejret.

Således udbydes billetterne nu til svimlende £15.000 for et par - svarende til lige knap 70.000 kroner per styk, på diverse hjemmesider.

Videresalget af fodboldbilletter er ulovligt i England og på Leicesters hjemmeside beklager klubben situationen, mens de opfordrer folk til at holde sig fra de dyre billetter.

- Vi har oplevet en efterspørgsel som aldrig set tidligere, og kunne melde udsolgt på rekordtid, skriver klubben i følge Leicester Mercury.

Inden sæsonstarten lå priserne på en af de 32,312 billetter til en kamp som den mod Everton omkring 400 kroner, og det har fået utallige Leicester-fans til tasterne, efter de ikke har kunne skaffe billet til kampen.

- Klubben har været fantastisk overfor fansne de seneste sæsoner. Men jeg tror, der vil blive stillet spørgsmål ved, hvordan det her kan ske (at så mange medlemmer ikke kunne købe billet, red.). Jeg kan ikke se, hvordan normale fans ville kunne betale £15.000 for to billetter, siger en anonym Leicester-fan til BBC.

Der resterer bare fem spillerunder i Premier League, hvor Leicester fører med syv point til de nærmeste forfølgere fra Tottenham.