Fodbold

NFL-legende sender personlig hilsen til Schmeichel: Vi hepper på dig

En af de største NFL-stjerner nogensinde har sendt en personlig hilsen til Kasper Schmeichel.

Leicester er blot fem kampe fra et chokerende mesterskab i Premier League.

Og historien om de undertippede spillere, som i sidste sæson kæmpede for blot at blive oppe i ligaen, er rækket langt uden for de britiske øer.

Ikke blot til resten af Europa, men også til USA hvor fodbold ikke får nær så meget opmærksomhed som ischokey, baseball, basketball og amerikansk fodbold.

Netop i amerikansk fodbold har en af de største stjerner nogensinde lagt mærke til de hårdt kæmpende Leicester-spillere. Især Leicester danske målmand.

NFL-quarterbacken Tom Brady, som har vundet fire Super Bowls, har nemlig sendt en personlig hilsen til Kasper Schmeichel, hvor han roser danskerens succes og ønsker ham held og lykke i fremtiden.

- Hej Kasper. Jeg hører, du er en kæmpe Patriots fan, og jeg vil blot fortælle, at med alt den succes, som Leicester har haft i denne sæson, er der mange Patriots fans som støtter dig. Så fortsæt det gode arbejde.

- Jeg ved I sparker røv. I har ikke indkasseret mange mål i de seneste mange kampe. Så jeg ved, det er en stor chance for jer at vinde titlen, og vi hepper alle på jer. Held og lykke, siger Tom Brady i en eksklusiv video til Sky Sports.

At det er Kasper Schmeichel, som får den personlige hilsen fra NFL-legenden er ikke en tilfældighed. Den danske målmand er nemlig en stor fan af New England Patriots, hvor Tom Brady har spillet i hele sin karriere.

Derfor blev Schmeichel som en lille skoledreng, da han så hilsenen fra NFL-stjernen.

- Tom Brady, wow. Han er en af mine store idoler, så det er fantastisk. Hvis det står til mig, er han den bedste nogensinde i hans sportsgren, så det er imponerende. Jeg er en ret stor fan, så det her er fremragende.

- Vi har kun oplevet hypen her i England, men det viser, at det bliver spredt længere ud. Jeg har fået hilsener fra hele verden, og det beskriver meget godt, hvad vi har gang i nu, siger Kasper Schmeichel til Sky Sport.