Fodbold

Glen vil vinde pokaltitlen: Ståle er bange for at møde mig

Glen Riddersholm var i højt humør, da han efter pokalsemifinalen mødte AGF’s fans. Her stak han endnu en gang lidt til FCK-træneren Ståle Solbakken

(I videoen er der undervejs klippet billeder ind fra fan-marchen på grund af billedudfald. Lyden er hele vejen igennem fra talen til fansene efter kampen)

Trænerduellen Glen Riddersholm vs Ståle Solbakken lyder bekendt for de fleste.

De to har tidligere været ude efter hinanden i medierne, og med AGF's plads i pokalfinalen mod netop FCK, så er der banet vej til en ny duel. En duel, AGF-træneren allerede tog hul på efter pokalsemifinalen mod AaB torsdag aften.

AGF's fans blev nemlig mødt af en utrolig veloplagt Glen Riddersholm, da han efter kampen kom op til dem for at holde en sejrstale og snakke om pokalfinalen den 5. maj.

- Det gode ved den her kamp (pokalfinalen, red.), det bliver jo, at Ståle er pisse bange for at møde mig.

- Så kan jeg tage presset og trykket fra holdet, og så kan holdet fokusere. Man må jo sige, at i kampen er vi underdogs. Det var vi også i den første kamp mod AaB, og det gik jo meget godt, fortalte Glen Riddersholm i mikrofonen, inden første jubelbrøl brød ud.

Allerede inden torsdagens semifinale mødtes Riddersholm klubbens fans ude foran stadion, hvor han motiverede dem til at give den fuld gas på tribunen.

Selvom østjyderne er underdogs i finalen mod FCK, så forsikrede Riddersholm, at de vil gøre alt for at tage pokalen med hjem.

- Vi vil jagte muligheden. Det er ikke kun med FCK som modstander, det er også på deres hjemmebane. Det er altid svært, men med jeres opbakning og hvis vi står sammen, så tager vi sgu den pokal med hjem til Aarhus, udbrød AGF-træneren, hvorefter de fremmødte fans fulgte trop med et jubelbrøl.

Når man en gang har prøvet at vinde noget og opnå noget, så er man godt nok liderlig efter at opnå noget igen.

Glen Riddersholm om at vinde en titel

Hverken fansene eller Riddersholm var dog helt færdig med at tale om Ståle Solbakken. De ville nemlig gerne vide, hvad han tænkte om, at Ståle inden semifinalen havde sagt, at AaB var et bedre hold end AGF.

- Jeg tror, han var bange for at møde os. Derfor håbede han på, AaB gik videre. De har jo lige slået AaB 6-2, og de har jo ikke slået os i indeværende sæson, så vi skal nok give dem kamp til stregen, svarede Glen Riddersholm, inden samtalen efterhånden fik et indhold, hvor man må håbe, de fleste små AGF-fans var gået hjem i seng.

- Jeg tror, det er sådan i livet, og sådan har det også været for mig, at når man en gang har prøvet at vinde noget og opnå noget, så er man godt nok liderlig efter at opnå noget igen, kom det fra Riddersholm til store smil for de fremmødte.

Ligesom de fleste fans, havde 43-årige Riddersholm også fået en fadøl i hånden, og mens alle parter nød en kold tår øl, fremlagde træneren planen for de næste par uger.

- Nu skal vi forberede os, for vi har jo en kamp, hvor jeg har bemærket, at vi skal møde nogle, der hedder Brøndby, som I ikke så godt kan li’. Dem skal vi også smadre. Så tager vi dem på søndag med jeres hjælp. Så har vi Viborg, der skal ned i sækken, og så tager vi FCK efterfølgende. Det må være rækkefølgen at gøre det i, fremlagde Glen Riddersholm sin plan i ægte Egon Olsen-stil. 

Som afsluttende bemærkning ville AGF's fans lige høre, om det var Glen-effekten, der nu var komme til Aarhus.

Det var træneren dog hurtigt til at feje af bordet og samtidig sende en kærlig hilsen til medierne.

- Nej… Prøv at hør her. Alt det bullshit, som I læser hver dag i medierne. Disko-fis og pis og papir. Jeg får så lange nosser af det. I er nødt til at forstå, at vi er topprofessionelle. Vi er kommet her for at vinde og skabe en vinderklub. Det har vi fortjent.

- Jeg vil arbejde ydmygt og stenhårdt hver eneste vågne time for at bringe succes til AGF. Det vil jeg gøre med kant, ærlighed og ikke mindst tydelighed. Så vi i fællesskab kan gøre det. I forhold til det du siger der… Ej, det lader vi ligge, afsluttede Riddersholm med et stor smil på læben og til en afsluttende klapsalve fra flokken af AGF-fans.

Efter kampen fortalte Riddersholm også til TV 2 SPORT, at han tog afstand fra, at AGF's fans i overtiden invaderede banen, men at invasionen nok dybest set handlede om følelse og forløsning efter 20 år uden en titel.

Med en stikpille til Ståle, Brøndby og medierne kan man næsten ikke andet end at se frem imod pokalfinalen den 5. maj. Mon ikke Ståle Solbakken også har en holdning til, at han skal møde Glen Riddersholm igen...