Fodbold

Landstræner begræder Krohn-Dehlis langtidsskade

Michael Krohn-Dehli i græsset i sekunderne efter solouheldet. GENYA SAVILOV / Scanpix Denmark

Landsholdsspilleren Michael Krohn-Dehli er ude i mindst syv måneder, hvilket er til stor beklagelse for Danmarks landstræner, Åge Hareide.

Danmark og landstræner Åge Hareide må med meget stor sandsynlighed undvære Michael Krohn-Dehli i efterårets fire VM-kvalifikationskampe.

Det er dommen, efter at landsholdsspilleren pådrog sig en alvorlig knæskade i Sevillas Europa League-semifinale mod Shakhtar Donetsk torsdag aften.

- Michael Krohn-Dehli stod over for en mulig Europa League-finale, og pludselig ændrer alt sig på et sekund. Det er meget trist, og jeg føler virkelig med Michael, som nu skal igennem et hårdt genoptræningsforløb, siger landstræner Åge Hareide i en pressemeddelelse fra Dansk Boldspil-Union.

- Det er selvfølgelig også ærgerligt for det danske landshold. Michael har igennem mange år været en profil på landsholdet, og jeg havde også håbet, at han var en del af samlingen i forbindelse med den kommende Kirin Cup, men det er ikke det vigtigste lige nu. Det vigtigste er, at Michael har fokus på den kommende genoptræning.

Michael Krohn-Dehli har pådraget sig en såkaldt avulsions-fraktur i knæskallen, og det vil ifølge den andalusiske klub holde danskeren væk fra græsplænen i syv til otte måneder.