Fodbold

Nicholas vandt 30.000 kroner på en tyver: - Jeg tror, de rykker ned næste år

Nicholas Nielsen lavede et vildt væddemål online i september 2015. Et væddemål, han betragter som det bedste 'coin offer' nogensinde.

I sommerhuset på Udsholt Strand giver solen genskær I Nicholas Nielsens blanke, hvide tænder. Han kan ikke stoppe med at smile. Og det er da også dejligt at kunne sidde der med familien, kone, spædbarn og mor i haven til duften af det lune morgenbrød ved morgenbordet og kigge ud over den nyslåede, grønne græsplæne. Livet er herligt.

Og i aftes blev det lige en tand herligere.

Nicholas Nielsen kigger ned på mobilen. På tipskuponen. Jo, den er god nok. Transaktionshistorikken lyver ikke. I går skete forvandlingen, som han havde ventet nervøst på længe.

- Jeg har næsten haft stress de seneste uger. Over en skide tyver. Det er jo helt åndssvagt, siger Nicholas Nielsen.

Lettet og lykkelig

Han indrømmer, at han er mindst lige så lettet som lykkelig over, at det nu er overstået€™.

For i går skete det, som de færreste havde set komme.

Britiske Leicester løb med mesterskabet i Premier League foran prominente klubber som Tottenham, Manchester City, Arsenal, Chelsea, Manchester United og Liverpool, som Nicholas selv holder med.

Det er det bedste coin offer nogensinde

Nicholas Nielsen

Pengene han vandt, ved han da også allerede, hvad skal gå til:

- Jeg skal til Anfield og se fodbold. Det er der ingen tvivl om. Det her er det bedste coinoffer nogensinde, siger han.

Klar til nye vilde odds

Han kigger igen på kuponen, som han lavede helt tilbage i september måned 2015. Her lagde han nemlig en flad 20-€™er til odds 1501 på, at netop Kasper Schmeichels Leicester ville blive mestre i England. Og den gik hjem, da de mærmeste konkurrenter fra Tottenham smed en 2-0-føring mod rivalerne fra Chelsea og måtte nøjes med et enkelt point efter udligningen til 2-2. Med to runder igen kan Leicester ikke indhentes i tabellen.

Nicholas Nielsens liv blev forsødet med 30.000 kroner, i samme øjeblik som dommeren fløjtede af.

Og han er ikke færdig med de vilde odds.

- Jeg spiller 500 kroner på, at Leicester rykker ned i næste sæson, siger han med et kækt smil.

Vandt en halv million

Hos Danske Spil melder man ligeledes om flere heldige vindere. Således havde to spillere inden sæsonstart satset 10 kroner hver til odds 2000 og dermed hevet 20.000 kroner hjem værd.

- Det er det højeste odds på et enkeltstående spil, der er gået hjem hos os. Det er historisk overraskende. Og det koster os i første omgang omkring 1,5 millioner kroner, fortæller Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil

En mere vovet spiller havde lagt 500 kroner til odds 1000 og er nu en halv million kroner rigere.

I alt udbetalte Danske Spil  1,5 millioner kroner på Leicesters overraskende mesterskab.

- Vi vælger at glæde os over, at der kan ske så store overraskelser i moderne fodbold og sender en stor og velfortjent lykønskning af sted til Kasper Schmeichel og hans holdkammerater, siger Peter Emmike.