Fodbold

Keller: Todd-afgang kan blive min indgang

Christian Keller ser igen en mulighed for at spille fodbold i Randers efter Todd-afgang.

Der har ikke ligefrem været roligt i og omkring Randers FC de seneste månder, efter et trekantsdrama mellem Christian Keller, Jonas Boring og dennes kone udspillede sig for åbent græstæppe.

Det medførte et skifte væk fra klubben af Jonas Boring og en kassering af den tidligere anfører, Christian Keller, under ledelse af cheftræner, Colin Todd. Nu har Colin Todd annonceret, at også han forlader Randers med udgangen af sæsonen. Med andre ord kan det eventuelt betyde en åbning for en tilbagekomst til Christian Keller. 

Det udtaler han i hvert fald selv til TV 2 Østjylland.

 - Jeg er ærgerlig over, at Colin stopper, for han har gjort det godt i klubben og fået Randers FC op på et højere niveau end nogensinde før. Men personligt kan det godt være, at stoppet åbner noget op for mig, siger Christian Keller til TV 2 Østjylland.

- Det kan da være min mulighed, men jeg ved jo ikke, hvordan en ny træner ser på mig, forklarer Christian Keller.

Christian Keller har siden sin degradering bebudet, at han, uanset træner, havde tænkt sig at fortsætte i Randers FC.

Colin Todd kom i anden omgang til klubben 

I superligaregi har Colin Todd stået i spidsen for Randers FC i 171 kampe - heraf hele 65 sejre, 52 uafgjorte og kun 54 nederlag. Højdepunktet under Colin Todds trænerledelse i Randers FC var bronzemedaljen i sæsonen 2012/2013, den bedste ligaplacering i klubbens historie, og samme år nåede Randers FC finalen i DBU-pokalen.