Fodbold

Rygterne om Bendtners fremtid får ny næring: Træner med hos FCK

Den tidligere Wolfsburg-angriber træner med hos FCK. Efter aftale med den københavnske klub skal han holde formen ved lige hos FCK

Rygterne omkring Nicklas Bendtner og hans fodboldfremtid får nu ny næring. For den høje angriber træner med hos Superligaens nummer et, FCK.

I dag havde Bendtner første trænings-dag, hvor han gennemgik nogle fysiske øvelser med Anders Storskov, klubbens fysiske træner.

Men fra lørdag af så kommer træningen til at forgå med en fodbold. For der skal han træne med førsteholdet i FCK. Det fortæller klubbens pressechef.

- Efter aftale med Bendtners agent og FCK er aftalen at Bendtner må træne med på lige fod med de andre i klubben for at holde formen i lige, bekræfter FCKs pressechef, Jes Mortensen over for TV 2 SPORT.

Dog må Nicklas Bendtner ikke lave presse-aktiviteter i forbindelse med træningen. Det betyder, at vil han give interviews til pressen, så skal det forgå andre steder end på FCKernes træningsanlæg. Det er en del af den aftale som agent Ivan Marko Benes, Nicklas Bendtner og FCK har lavet.

FCK har tidligere sagt, at hvis Bendtner vil slække sin lønkrav og hvis har en motivationen til at spille i Superligaen, så er han et emne for klubben.