Fodbold

Schmeichel efter mesterskabstriumf: Familien har betydet alt

Efter Kasper Schmeichel og Leicester igår fik overrakt Premier League-trofæet, fortalte den danske målmand at familien var en vigtig brik i succesen.

Foran et propfyldt King Power Stadium kunne Kasper Schmeichel og resten af Leicester-mandskabet igår lade sig hylde som mestrer af Premier League. 

Den danske målmand Kasper Schmeichel har spillet en stor rolle i Leicesters enorme succes i denne sæson.

- Det er jo det smukke ved fodbold. Alt kan ske, sagde Kasper Schmeichel umiddelbart efter fejringen på banen var overstået, siger Kasper Schmeichel.

- Det er jo øjeblikke som dette man drømmer om, når man er knægt, så det er bestemt en drøm, der går i opfyldelse.

Kasper Schmeichel har spillet i engelsk fodbold siden han var femten år gammel, og har været forbi otte klubber i England inden han blev fast mand hos Leicester i 2011. 

De mange klubskifter og en konstant søgen efter succes i fodboldverdenen, har betydet, at Kasper Schmeichel har måtte ofre mange timer væk fra familien. Et emne, den danske målmand også vendte efter Leicesters triumf i går. 

- Familien er jo dem, der ser dig dag ud og dag ind. De er der også, når det ikke går godt. Så familien har skulle ofre en masse og derfor er det også dejligt at kunne dele succesen med dem.

Kasper Schmeichel sammen med familien og pokalen.

Kasper Schmeichel tog familien med ind på banen til billeder sammen med det legendariske Premier League-trofæ.