AaB henter østrigsk kantspiller i Wien

16x9
Marco Meilinger (FC Salzburgs nummer 11) i aktion mod Esbjerg og Pape Pate Diouf i Europa League. Foto: Claus Fisker / Scanpix Denmark

AaB henter Marco Meilinger i østrigsk fodbold. Han var i Salzburg samtidig som AaB-træner Lars Søndergaard.

Superligaklubben AaB har været på rov i østrigsk fodbold, hvor man har fundet kantspilleren Marco Meilinger i FK Austria Wien.

Den 24-årige østriger skifter til den nordjyske superligaklub fra næste sæson. Han har fået en kontrakt, der gælder for de kommende tre sæsoner.

Det oplyser AaB i en pressemeddelelse.

AaB's sportsdirektør, Allan Gaarde, er glad for, at det er lykkedes at hente den tidligere østrigske ungdomslandsholdsspiller.

- Marco Meilinger er en spændende spiller, som vi har fulgt i et stykke tid, og vi er meget tilfredse med, at han har valgt AaB som sin nye klub.

- Marco har en veludviklet venstrefod og er som udgangspunkt bedst på kanten, hvor hans hurtighed og driblefærdigheder kan komme til udtryk sammen med hans fine blik for spillet.

- Vi ser Marco Meilinger som en forstærkning til vores nuværende trup, og med tilgangen af ham får vores offensiv yderligere facetter at byde ind med fra den kommende sæson, siger Allan Gaarde.

Spilleren fortæller, at valget faldt på AaB efter samtaler med Allan Gaarde samt klubbens cheftræner, Lars Søndergaard.

Cheftræneren har en fortid i Red Bull Salzburgs ungdomsafdeling fra den periode, hvor også Meilinger var tilknyttet klubben.

- AaB er en stor klub i Danmark, og Lars Søndergaard og Allan Gaarde gjorde et godt indtryk, da jeg mødtes med dem i Østrig.

- Jeg kender til AaB som en klub, der som oftest er en del af toppen i dansk fodbold, og jeg glæder mig til min nye spændende udfordring i Danmark, siger Marco Meilinger.

Med tilgangen af østrigeren er AaB garderet, såfremt der er bud fra andre klubber efter landsholdsspilleren Nicolaj Thomsen i sommerens transfervindue.