Fodbold

Fischer til lægetjek i Premier League-klub: Vil spille med voksne spillere nu

Viktor Fischer udnytter en fridag i landsholdslejren til at underskrive en aftale med det nyoprykkede Premier-League-hold Middlesbrough.

Han brugte formiddagen i selskab med landsholdskollegaerne i Helsingør, men nu er Viktor Fischer fløjet til England, hvor han sammen med sine agenter Søren og Kaj Lerby skal færdiggøre et skifte fra Ajax til Middlesbrough.

- I løbet af tirsdag eller onsdag vil han gennemgå et lægetjek, få underskrevet kontrakten og tale med træneren. Derefter vil han flyve tilbage til den danske landsholdslejr, siger Steinar Dietz fra Essel Sports Management, der er Fischers agentfirma, til TV 2 SPORT.

Landsholdet trænede tirsdag formiddag, men holder fri onsdag. Derfor har Fischer indtil torsdag formiddag til at få de sidste detaljer på plads i skiftet, der kommer til at koste den nyoprykkede Premier League-klub fem millioner euro (37,2 millioner kroner).

- Vi er ret tæt på at lukke handlen. Ellers ville han heller ikke være fløjet derover. De sidste detaljer skal lige forhandles på plads. Ajax og Middlesbrough er enige om et salg, siger Dietz.

Vil spille med mænd

Viktor Fischer nævnte ikke selv Middlesbrough, da TV 2 SPORT spurgte ind til angriberens fremtid i landsholdslejren tidligere på dagen.

Han bekræftede dog, at han snart er fortid i Ajax Amsterdam, som han kom til i 2011 fra FC Midtjylland.

- Både klubben og jeg - ja det kan sgu være lige meget med klubben - men jeg vil have godt af at komme videre nu, lød det fra Fischer.

Han har brug for at blive testet af på et højere niveau end i talentfabrikken Ajax.

- Jeg er bare blevet moden nok til, at jeg godt kan tåle at spille sammen med nogle voksne spillere.

- Man spiller blandt mange unge spillere og der kommer hele tiden nye igennem. Det er godt. Det er sådan, de gerne vil gøre det og har haft succes med, men der kommer også et tidspunkt, hvor man bliver klar til, at nogle ældre spillere begynder at fortælle én, at det ikke er godt nok, det man gør. Eller råber af én fordi man kan blive bedre, siger Viktor Fischer.

Han og Ajax endte på andenpladsen i den hollandske liga i denne sæson, hvor Fischer i foråret mest fungerede som indskifter.

- Det vigtigste er, at komme til at spille igen. Fast og gerne i hver weekend. Og så kunne trække mit spil op på et højere niveau igen, siger han.