Fodbold

Mellemmand bekræfter: Fischer er tæt på engelsk klub

Viktor Fischer skal efter alt at dømme tørne ud for Premier League-oprykkerne fra Middlesbrough i næste sæson

Danske Viktor Fischer skal muligvis spille i Premier League fra august. 

Således skulle Ajax og Premier League-oprykkeren Middelsbrough være blevet enige om en pris på 37 millioner kroner for den danske offensive spiller. 

Viktor Fischer har angiveligt forladt landsholdssamlingen for at rejse til Middelsbrough med sine agenter for at få de sidste detaljer om et skifte på plads. Det bekræfter Viktor Fischers mellemmand Steiner Dietz overfor B.T.

- Klubberne er enige om en pris på fem millioner euro (37,2 millioner kroner, red), og nu sidder Viktor, Søren og Kaj (begge Lerby og også Viktor Fischers mellemmænd, red.) i et fly på vej til Middlesbrough, hvor de skal forhandle de personlige detaljer på plads. Der har været andre klubber inde i billedet, men nu bliver det Middlesbrough, siger han.

Vil væk fra Ajax 

Viktor Fischer vil væk fra sin hollandske klub Ajax i denne sommers transfervindue.  

Efter fem år i Amsterdam-klubben er 21-årige Fischer nu klar til at tage næste skridt i karrieren. Og landsholdsspilleren har ét altoverskyggende krav til sin nye arbejdsgiver.

- Jeg tror, at jeg har spillet min sidste kamp for Ajax. Det vil være godt for mig at komme videre. Jeg skal til en klub, hvor jeg får lov til at spille. Jeg vil som udgangspunkt gerne hentes som forstærkning og så tage den derfra, siger han til TV 2 SPORT.